Kirkeakademiet 15. januar 2019

Tirsdag 15.januar, i Menighetssalen, får vi møte Jorid både i presentasjon av Fritt Spillerom og vakre toner på fiolinen.

Velkommen til Steinkjer kirke tirsdag 15. januar klokka 18:30

Jorid Vorum i Fritt Spillerom

Jorid er fra Sparbu, vokst opp på gård og har vært omgitt av sang og musikk hele sitt liv. Derav den brede musikalske bakgrunnen for jobben hun utøver i Fritt Spillerom. Utdanningsmessig er hun også skikket for å være med barn. Førskolelærer ble hennes yrkesvalg, og med gründersjel oppå det hele, ble det eget firma med kultur på dagsorden. Hun har også forfattet ei bok med nye sanger til bruk i arbeid med barn. Jorids hovedinstrument er fiolin. I tillegg spiller hun gitar og diverse småinstrumenter sammen med barna. Hun samarbeider også med tvillingsøstra si, Randi, på cello. De to har hatt og fortsatt har, mange spilleoppdrag i lag, samt at de knytter til seg andre når det er interessant.

Kaffespleis klokka 18:30, programmet starter klokka 19:00
Adgang: Voksne kr 100.- Under 16 år gratis