Steinkjer kirkelige fellesråd > InfoHjørnet > Slektsgransking

Slektsgransking

Vi skriver januar 2013 og på NRK-TV kan vi ukentlig følge både «Tore på Sporet» og «Hvem tror du at du er?» som begge er programmer med temaet slektsgransking. Vi har alle behov for å kjenne vår egen identitet og slektsgransking er en hobby som har stor utbredelse i Norge.

På bakgrunn av de nevnte fjernsynsprogrammer har interessen for å finne sin egen slekt økt dramatisk og med det øker også henvendelsene til kirkekontorene.

Steinkjer kirkekontor har dessverre ikke kapasitet til å besvare alle henvendelser og i tillegg er flere av våre kilder (les:kirkebøkene) underlagt klausuleringsregler. Men vi skal selvfølgelig forsøke så godt vi kan å gi deg litt service, slik at du kan komme deg videre i slektsgranskingen.

Mange av de forespørslene vi får finnes i allerede frigitte kilder, og til høyre er linker til noen nettsider som kan lede deg videre i ditt søk.

For direkte veiledning via telefon, ta kontakt med Nicolaisen, 74 14 57 12