Konfirmantpåmelding for 2017

Velkommen til konfirmantpåmelding for 2017.
Nytt av året er at vi nå åpner opp for elektronisk registrering av konfirmantene for 2017.
Velg skjemaet som gjelder for ditt sokn og registrer deg selv elektronisk. Registreringsskjemaet krever at du legger inn fødselsnummer (11 siffer), så ha dette klart før du går i gang.
Er det noe du lurer på, er du velkommen til å ta kontakt med oss per e-post: post@steinkjer.kirken.no eller telefon 74 14 57 00.

Påmeldingen er åpen for registrering fra og med 25. mai 2016 og ut juni (2016)
Påmeldinger er utvidet til å være aktiv t.o.m. 25. august 2016

Nettbasert konfirmantpåmelding for 2017 er nå stengt

Er du konfirmant i Henning, Ogndal, Mære, Egge eller Steinkjer ?
Her finner du informasjonsbrosjyren om konfirmasjon - som du forhåpentligvis også har mottatt i posten.
I tillegg kan du laste ned og skrive ut registreringskjemaet for konfirmantpåmelding 2017, slik at du kan kladde litt, før du går i gang med den elektroniske registreringen.

Er du konfirmant i Beitstad?
Da har soknepresten laget en vakker brosjyre som du kan ta en titt i. Last ned borsjyren her som en PDF-fil

Den elektroniske konfirmantpåmeldingen for 2017 er nå stengt. Har du ikke registrert deg, vennligst ta kontakt med Steinkjer kirkekontor via tlf: 74 14 57 00 eller e-post post@steinkjer.kirken.no