KONFIRMANTPÅMELDING 2019

VELKOMMEN TIL KONFIRMANTPÅMELDING FOR 2019

Her finner du det elektroniske påmeldingsskjemaet til den kirken du tenker å konfirmere deg i.
Det er fint om du sitter sammen med en av dine foresatte når du melder deg inn, da disse skal være enige i innmeldingen.

Du trenger også fødselsnummeret ditt for å melde deg inn.
For Steinkjer og Egge er det også lurt å ha tenkt igjennom hvilken dag dere ønsker å konfirmere dere, da det er flere valg.

Det elektroniske påmeldingsskjemaet er åpent
fra torsdag 24. mai kl 09.00

Det er viktig at dere oppgir en e-postadresse dere bruker, da mye kommunikasjon foregår via e-post.

Får du problemer med det elektroniske skjemaet, ikke nøl med å ta kontakt med Kirkekontoret (Steinkjer kirkelige fellesråd) per telefon 74 14 57 00 eller e-post: post@steinkjer.kirken.no

Velg registreringsskjema for DIN kirke nedenfor (hvis det er problemer med den elektroniske registreringen, så kan du laste ned og skrive ut et registreringsskjema her)

Hvis det er noe du lurer på så kan du også ta kontakt med enten kateket Frank Øren (frank.oren@steinkjer.kirken.no) eller soknepresten i ditt sokn